3 beneficii ale folosirii produselor BIO pentru casă

BIO

Bine ai revenit pe blogul Feel Bio. Discutăm și astăzi despre produse BIO, dar atingem o zonă ceva mai sensibilă. Și anume produsele pentru îngrijirea casei.

Majoritatea persoanelor nu știu ce produse pentru îngrijirea casei să aleagă și merg pe mâna produselor excesiv promovate care vin cu un preț exagerat, dar și cu o mulțime de riscuri.

Iată 3 beneficii pentru folosirea produselor BIO în casă

1 – Siguranța copilului tău!

Siguranța celui mic este esențială așa că trebuie să-i acordăm o atenție sporită. Detergenții BIO sunt creați și pentru pielea delicată a celui mic.

În plus, odată ce copilul începe să meargă de-a bușelea și să bage totul în gură inclusiv jucăriile lui, află că acestea pot fi curățate foarte ușor cu un dezinfectant fără miros spre exemplu.

Pe lângă toate acestea există și soluțiile ecologice din plante pentru a evita pătrunderea copușilor toxici în căile respiratorii.

2 – Protejarea obiectelor de mobilier

Nu investești lunar în piese de mobilier noi așa că îți dorești ca acestea să aibă o durabilitate cât mai mare.

În plus, în momentul în care pulverizezi soluții chimice pe obiectele de mobilier din casă copușii eterici devin toxici.

Poți foarte bine să elimini praful sau grăsimea cu oțet alb, bicarbonat de sodiu sau o soluție dezinfectantă BIO.

3 – Protejarea mediului înconjurător

Dacă nu era deja o prioritate, atunci protejarea mediului trebuie să devină una din priorități într-un timp cât mai scurt. Trebuie să ne gândim mai mult la binele planetei, mai ales după utlimele evenimente.

Impactul dăunător poate fi redus dacă alegem să abordăm un stil de viață mai sănătos și dacă folosim produse ecologice atunci când vine vorba despre curățenia casei.

Produsele biodegradabile sunt excelente pentru că ingredientele lor sunt din plante, ceea ce înseamnă că microorganismele le pot descompune în proporție de 100%.

Spune-ne pe pagina de Facebook @FeelBio dacă ai folosit până acum produse BIO și dă-i tag unui prieten care ar trebuii să citească acest articol și să-și schimbe stilul de viață începând de astăzi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.