Cum poți avea produse de bază sănătoase direct la ușa ta

Este recomandat ca în această perioadă delicată să ieșim cât mai puțin posibil din case, dar în același timp alimentele de bază sunt o necesitate reală.

Tocmai pentru a te scutii de ieșitul din casă și expunerea la posibile pericole am decis să-ți punem la dispoziție o listă cu alimente de bază 100% BIO pe care le poți comanda direct la ușa ta. Totul simplu și rapid! 🙂

Putem spune că vedeta liste noastre este făina de mălai pentru că a fot la mare căutare în ultima perioadă. Iar aici o ai disponibilă la un preț foarte bun.

ECO Făină de mălai 500g BIO All Green – 6.99 LEI

Este excelentă pentru o mămăliguță! 🙂

Fulgi de ovăz 250g BIO All Green – 3.99 LEI

Pentru un mic dejun sățios și sănătos e musai să ai pe masă fulgi de ovăz. Combină fulgii de ovăz cu fructe sau cereale și o iasă ceva de vis.

ECO Fasole albă 300g BIO All Green – 8.99 LEI

Ia-ți doza de fibre și proteine de care corpul tău are nevoie din fasolea BIO de cea mai bună calitate.

Poți s-o folosești la o mulțime de preparate așadar este un produs absolut esențial pentru tine și familia ta.

ECO Orez brun integram – bob rotund 500g BIO All Green – 8.99 LEI

Vitaminele B și E le găsești în acest tip de orez. Îți oferă energie și te protejează împotriva îmbolnăvirii cardiace și a creșterii nivelului de colesterol din corp.

În plus de asta mai este și super gustos și poate fi combinat într-o mulțime de moduri. 🙂

ECO Zahăr brun din trestie 500g BIO All Green – 11,34 LEI

Zahărul clasic din comerț este considerat un adevărat drog care în timp ne atacă corpul.

Dar pentru că zahărul este important pentru majoritatea oamenilor preferăm să venim cu o soluție 100% BIO și vă recomandăm zahărul brun din trestie.

Adus direct din Paraguay și ambalat la noi în țară și acest produs este certificat ecologic în UE.

ECO Soia 500g BIO All Green – 11,99 LEI

Soia este substitutul perfect pentru carne. Este gustos și mai presus de asta reprezintă o sursă importantă de proteine, fibre, vitamine, din complexul B și acizi grași de tip Omega 3.

Consumul de soia întărește sistemul imunitar al organismului, reduce nivelul colesterolului rău și hipertensiunea.

DESERT

Probabil că am ajuns la secțiunea favorită a multora dintre voi, dar da, fără desert nu se prea poate. Așa că avem pentru voi câteva produse sănătoase care să vă îndulcească în această perioadă.

CEVA NUMAI BUN DE RONȚĂIT

Știm că în această perioadă aveți mai mult timp pentru vizionat filme, seriale, cursuri online și altele, iar de cele mai multe ori preferați să aveți ceva de ronțăit alături.

Înlocuiește produsele nesănătoase cu ceva benefic pentru corpul tău. Noi îți propunem să alegi nuca de cocos și stafidele ECO. Poți face foarte ușor mixuri cu alte ingrediente și sunt excelente la gust.

Cam atât cu acest articol. Sperăm că ți-a fost de folos. Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook care este produsul tău favorit din lista noastră și de ce.

Revenim curând cu un nou articol! 🙂

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.