Cum să avem grijă de picioarele noastre în această perioadă

Un nou articol pe blogul Feel Bio. De această dată abordăm un subiect de actualitate. Trecem printr-o perioadă în care este mai indicat să stăm în casă, dar totuși acesta nu este un motiv pentru care să nu mai acordăm atenție corpului nostru.

Astăzi discutăm despre picioare și cum putem să le menținem în formă în aceste zile.

EXERCIȚII FIZICE PENTRU ACASĂ

Puteți face efort fizic chiar și fără să ieșiți din casă. În plus, specialiștii ne arată că putem realiza acest lucru și fără un echipament de specialitate. Trebuie doar să avem un gram de voință și să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Detalii în videoclipul de mai jos. 🙂

 

 

FOLOSEȘTE CIORAPI COMPRESIVI 

Ce fac ciorapii compresivi? Stimulează circulația sângelui din picioare înapoi spre inimă. Acești ciorapi sunt recomandați de medici pentru îmbunătățirea fluxului sanguin. Ajută la prevenirea umflării picioarelor și apariției cheagurilor de sânge.

Că tot vorbeam despre circulația sângelui, poți utiliza și o cremă cu viță de vie și plante pentru îmbunătățirea circulației. Este naturală, eficientă și vine la un preț foarte bun.


LUCREZI DE ACASĂ? EVITĂ SEDENTARISMUL!

Multe persoane lucrează de acasă în această perioadă și nu este nimic rău în asta atât timp cât știm să gestionăm lucrurile. Pentru a evita sedentarismul este indicat să ne ridicăm periodic de pe scaun pentru a ne plimba.

În plus ne vor ajuta și anumite exerciții precum ridicarea picioarelor deasupra nivelului inimii. Alege scările în detrimentul liftului dacă ești nevoit să ieși din casă.

Alte aspecte cărora este indicat să le acorzi atenție:

– Renunțarea la fumat

– Alegerea unei diete sănătoase

– Utilizarea unei loțiuni antibacteriene pentru picioare  

Sperăm că vă vor ajuta informațiile din acest articol. Ne citim din nou marți tot aici pe blogul Feel Bio. 🙂

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.